当前位置: 网站首页 >> 下载服务 >> 正文

个人陈述

发布者: [发表时间]:2021-11-05 [来源]: 浏览次数:

个人陈述(PERSONAL STATEMENT)

说明:为增加被我校录取几率,我们希望借此机会能对你有更多的了解,内容可以包括你最近三年的学习和工作(如果有)情况、选择在中国以及我校学习的原因、选择所申请专业的原因、对大学学习生活等方面的计划和设想、未来的职业理想、你的思考和追求等。请在表格内填写,字数限1000字以内

NOTE: IN ORDER TO INCREASE YOUR CHANCE OF ADMISSION, WE WISH TO KNOW MORE ABOUT YOU. YOU CAN STATE YOUR STUDY AND WORK (IF APPLICABLE) WITHIN THE PAST THREE YEARS,THE REASON WHY YOU CHOOSE TO STUDY IN BFSU AND CHINA,THE REASON WHY YOU CHOOSE THE MAJOR YOU APPLIED,YOUR PLAN FOR UNIVERSITY STUDY AND LIFE,YOUR PLAN FOR FUTURE CREER,YOUR IDEALS AND PERSUITS,ETC.PLEASE WRITE IN THIS FORM WITHIN 1000 WORDS.